A KÖNYVKÉSZÍTÉS FOLYAMATA

A könyvkészítés folyamata

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkéréshez használja részletes ajánlatkérő űrlapunkat, vagy írjon nekünk a magankiadas@my-book.hu címre, vagy keressen minket bármely más elérhetőségünkön keresztül. Szívesen állunk rendelkezésére akkor is, ha egyéni elképzelései vannak, vagy ha a technikai megoldást keresi egy tervhez.

MEGRENDELÉS

Az Ön részére küldött árajánlatra válaszul küldjön egy megrendelést.

ANYAGLEADÁS

A megrendelés elküldése után vagy vele egyidejűleg várjuk a könyv digitális állományát nyomdakész pdf vagy Word dokumentum formájában . Küldheti e-mailen magankiadas@my-book.hu címre vagy ha nagy a fájl mérete fájlküldő rendszeren keresztül (pl.: www.mammutmail.com), illetve személyesen vagy postai úton bármilyen bevett adathordozón (pl.: CD, DVD, Pendrive, merevlemez).
Amennyiben nincs szerkesztett anyag, ennek munkálatait is vállaljuk, külön költség ellenében. Melynek mértéke attól függ, mennyi időt vesz igénybe a megírt alkotás átalakítása nyomdai formátumra vagy a borító megtervezése a rendelkezésre álló elképzelésekből és anyagokból. Ha a tördelést a MyBook végzi, kérjük az anyagleadás során ügyeljen arra, hogy a szöveges dokumentumokban található (pl.: Word dokumentumba illesztett) képek nem alkalmasak a további feldolgozásra, azokat az eredeti formátumban külön kérjük mellékelni. A képfájlok minimális felbontása 300 dpi (szkennelt fotók esetében is). Ideális képformátum: tiff, jó minőségű jpg.

A KÖNYV ÉS JOGSZABÁLYOK

Ha forgalmazni kívánja könyvét, a szerzőjén és címén kívül jogszabály írja elő az ISBN szám feltüntetését is. Ez biztosítja, hogy Magyarországon könyvtári nyilvántartásba kerüljön a mű és az később kutatható legyen. Az ISBN szám ingyenes, az azonosítót az Országos Széchényi Könyvtárban működő Magyar ISBN Iroda osztja ki és a kiadványon kell feltüntetni. Szerzőinknek ezt ingyenesen intézzük. Törvényileg előírt ugyanakkor, hogy az ISBN-től függetlenül kötelespéldányokat kell küldeni az Országos Széchényi Könyvtár Kötelespéldány Szolgálatának, mégpedig 6 nyomtatott példányt. Ennek beküldését a szállítási díj ellenében felvállaljuk. A mennyiség eldöntésénél ezzel mindenképp számolni kell.
Jó tudni, hogy a könyv a kedvezményes áfa kulcsú termékek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy az áfa törvény szerint jelenleg 5% az adó mértéke.
ISBN_utmutato.pdf

HATÁRIDŐ

A megrendeléstől és a mintakönyv jóváhagyásától számított 7-9 munkanap alatt vállaljuk a könyvek gyártását (ez megrendelésenként változhat).

SZÁLLÍTÁS

Az elkészült könyvek átvehetők személyesen telephelyünkön (1034 Budapest, Bécsi út 100., LHT Irodaház) vagy szállítási díj ellenében a megadott címre (Budapest területén belül futárral, vidékre pedig DPD-vel) küldjük. A szállítás költsége függ a termék súlyától és a szállítási címtől.

FIZETÉS

Magánszemélyek esetében előreutalás, cégek esetében előreutalás vagy készpénz a mintakönyv jóváhagyásakor. 


Ha érdekli szolgáltatásunk, vagy szeretné legyártani könyvét, keressen minket!