A XI. parancsolat

A XI. parancsolat HU - No data

A XI. parancsolat
  • Szerző: Andrea Weaver
  • Cikkszám: könyv
  • Készletinfó: Készleten
2.800 Ft
Sharon különleges öregasszony. Szókimondásával sokkolja környezetét. Nincs mitől tartania, régen kiegyezett a Világgal. Olyan feladata van, mely úgy érzi, hogy ősi törvények kiegészítésére is felhatalmazza: szülői gondoskodás hiányában két unokáját neveli.
 
A lány neve: Lily. Táncol, mint a szél, mint a tündöklő vihar. Amúgy arcátlan, elvetemült, akaratos és nehéz titok hordozója. Különleges, mert különlegességet örökölt, végtelen elszántsággal.
 
A fiú neve: Phill, a testvér, ki féltékeny gyűlöletével kínlódóvá tette Lily gyermekkorát, később mindenre felesküszik, ami húga védelmét jelentheti.
De mire fel ez a hirtelen, kisajátító, féltő őrizet? Honnan az indíttatás, mellyel minden ellenkező neműt elüldöz Lily mellől? Nem is lehet megérteni, míg ki nem derül a valódi oka. Attól fogva megdöbbenés, kétségbeesés, menekülés és ragaszkodás zavarja szét, és kergeti a testvéreket újra és újra egymás közelébe. Barátok és ellenségek kísérik őket a kétségekkel teli úton egy még nagyobb és még súlyosabb titok megfejtése felé. És amikor az egyetlen támasz, Sharon meghal és ők magukra maradnak elszabadul a pokol.
 
A történet vérfertőzés. De vajon az-e igazán? Van-e, ami ekkora bűn alól feloldozást ad? Érdemes-e érte ölni? Mindent feladni? Kockáztatni? Van-e jövője? Segít-e valaki?
 
Vagy az egyetlen támasz Sharon fekete Bibliájában rejtőzködik a X. parancsolat alatt...