GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

ÁRAJÁNLATTAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

A pontos ajánlatkéréshez szükséges adatokat megtalálja itt.

Ez a könyv paramétereitől függ, úgymint oldalszám, méret, papír minősége, színek száma, kötésmód. Fontos szem előtt tartani, hogy egy legyártott példány költsége sokkal több, mint nagyobb mennyiség esetén az egy darabra jutó előállítási költség.ÉRTÉKESÍTÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Igen, bővebb információért tekintse meg a Szolgáltatások menüpontot.

Olvasson erről blogunkban!GYÁRTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

A kézirat milyenségét mi nem ellenőrizzük, azonban a lektorált, korrektúrázott anyagok minősége mindenképpen magasabb, mint egy írói kéziraté. Kérés esetén tudunk segíteni, hogy korrektort, vagy lektort keressünk munkájához, de mindenkinek az a legjobb, ha már gondozott anyaggal vág neki a kiadási folyamatnak.

A nálunk leadott kéziratot akár egy példányban is el tudjuk készíteni, de érdemes figyelembe vennie, minél kevesebb példányt gyártunk, egy darab előállítási költsége annál magasabb.

A nyomdakész anyag azt jelenteni, hogy teljesen be van tördelve, nekünk már semmi dolgunk vele csak ki kell nyomtassuk és be kell kössük. Bővebb információkért kattintson ide. Ha ajánlatkérésnél a könyv digitális forrásánál a nyomdakész pdf-et választotta ki, könyvét abban a formában nyomtatjuk ki, ahogyan elküldi nekünk, ez esetben nem számolunk tervezési díjat. Ha Ön nem grafikus, vagy nyomdaiparban járatos szakember, keressen fel minket, szívesen segítünk!

A puha táblás ragasztókötésnél minimum 76 oldal (a belív terjedelmének kettővel oszthatónak kell lennie), a kemény táblás cérnafűznél minimum 16 oldal (a belív terjedelmének néggyel oszthatónak kell lennie), spirálozásnál nincs minimum meghatározva, de 16 oldal alatt nem javasoljuk (a végeredmény várhatóan nem lesz esztétikus).

Természetesen színes könyvek gyártását is vállaljuk.

Ez több tényezőtől is függ. Fontos figyelembevenni a kézirat állapotát (szükséges-e grafikai munka, tördelés stb.), a kiválasztott kötési módot és példányszámot. Nyomdakész anyagból akár 8 munkanap alatt el tudjuk készíteni könyvét.

Ha kész nyomdai anyaga van, az a leggyorsabb és legegyszerűbb: mi átvesszük és már készítjük is a könyvét.

Ez jelenleg még nem szerepel szolgáltatásaink között.JOGI TÉMÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Az ügyintézés során (ISBN szám igénylés) szükség lehet néhány személyes adat megadására, azonban ezeket harmadik fél számára semmilyen esetben nem adjuk ki.

A kiskereskedelmi árat minden esetben a szerző határozza meg.

Az ISBN számról részletesen blogunkban olvashat.

A kötelespéldányokról részletesen blogunkban olvashat.NYOMDAI ELŐKÉSZÍTÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Igen, minden könyvéhez kapcsolódó grafikai munka elvégzésében tudunk segíteni.

A tervek, ötletek egyeztetését követően 1-2 munkanapon belül tudunk grafikai tervet mutatni, a végleges változat elkészültének ideje változó. Függ attól, mennyire konkrétak a szerző elképzelései és mennyi módosítást kér az előzetes tervekhez képest.

Sokkal egyszerűbb és gyorsabb a munkánk, ha digitálisan rögzített kéziratot kapunk. Kézzel írt kézirat esetén tudjuk vállalni annak begépelését, de ez természetesen plusz idő és költség. A sablont a digitális rögzítéshez itt letöltheti.

Mindenképpen preferáljuk a digitálisan rögzített kéziratot. Ha még nem tördelt, nem nyomdakész anyagról van szó, mi vállaljuk az anyag véglegesítését. Nyomdakész anyag esetén pedig akár azonnal tudjuk is kezdeni a gyártást.

Természetesen, a nyomdai előkészítés teljes folyamatát át tudjuk vállalni. A tördelés az az eljárás, mellyel az oldalakon a szöveget, címeket, képeket és egyéb illusztrációkat, dekorációs elemeket végleges formába rendezik.