Keresztes Attila

Keresztes Attila

Önmagamról, küldetésemről néhány mondat:
Mindig arra törekedtem, hogy szorgalmammal, tudásommal tudjak érvényesülni. Az itt felsorolt valamennyi dolgot önkéntesként hajtottam végre. Sok-sok munkával kezdtem el hozzájárulni ahhoz, hogy egy új, kölcsönös segítségen alapuló világot közösen létrehozhassunk, ahol egymástól tanulhatunk és békében és boldogságban élhetünk egymás mellett. Egyébként 1982-ben külföldön születtem és 1997 óta rendszeresen jelenek meg tv-ben, rádióban, újságban interjúalanyként és publikációk kapcsán. Emellett különféle antológiákban is megjelentek írásaim, valamint a tudatállapotokról lefordítottam egy könyvet, mely egy amerikai szerző tapasztalatairól szól.
Díjmentes, online önbizalom növelő programomat: több mint 5000-en végeztek el 2012-ig és azóta is működik ez a kezdeményezés. Előadásaimat: többnyire művelődési házakban, főiskolán, kávézókban, spirituális központokban tartottam meg, hozzávetőlegesen 20-30 különböző helyszínen (2013). Online szakértőként: 2006 óta folyamatosan válaszolok a felmerülő kérdésekre, az egyik legnépszerűbb női magazin online fórumán. Csoportos találkozót vezetek: szintén önkéntes alapon, évek óta, ahol együtt beszélgetünk, éneklünk és gyakoroljuk a meditációkat (2013). A pályám kezdete óta (2005) tartok rendszeresen ilyen összejöveteleket.
Ezen kívül 2000 májusában rendeztem az első önismereti ihletésű irodalmi estet, ahol Székhelyi József színművész, költő olvasta fel írásaimat és Csontos János (Magyar Nemzet) volt a riporter. Leslie L. Lawrence (Lőrincz L. László) is képviseltette magát ezen a napon, ahol Seprődi Márton és Csernus Attila hobbizenészek jártuk hozzá az est szépségéhez. 2002 júniusában pedig egy kiállítás megnyitó funkcióját is betöltötte a hasonló szervezésű irodalmi est. Meghívott vendégeim voltak: Balogh Ágnes (műsorvezető, MTV ,,Ablak”), Zsolnai Júlia (színésznő), Gyurkovics Tibor (Kossuth-díjas író), Keres Emil ( Kossuth-díjas színművész), Piukovics Gábor (bőgőművész). Ezen kívül 5 évig voltam egy művészkör tagja, ahol különféle díjakat is kaptam.
Nagyon fontosak számomra a művészetek, így örömmel emlékszem vissza arra, amikor Latinovits Zoltán tanítványától Balkay Gézától tanulhattam a versmondást, vagy amikor egy színészdarabban egy színházban léphettem fel vele. Cikkeim: kevesebb, mint 2 év alatt (2012), közel 450 cikkemet, illetve fordítási munkámat jelentettem meg weboldalamon a pszichológia, önismeret, egészséges emberi test, spiritualitás és meditáció témakörében, mely bárki számára elérhető. Azóta is publikálok ezen a fórumon hasonló rendszerességgel. Több százan olvassák ezeket az oldalakat napi szinten, ami nagy megtiszteltetés a számomra. Így nyer értelmet munkám. 
Hallgasson, olvasson bele a könyvembe: klikk ide.
HU - No data
Megszólal a benned élő Buddha

Megszólal a benned élő Buddha

Találkozzon Buddhával és nézze meg az ajándék filmet! Ke..

3.950 Ft
Tételek 1 től 1 / 1 (1 összes)