A Biblia Rejtett Titkai

A Biblia Rejtett Titkai

A Biblia Rejtett Titkai

A Biblia Rejtett Titkai

  • Szerző: Zámbri
  • Nyelv: magyar
  • ISBN: 978-615-00-5249-6
  • Oldalszám: 426+4
  • Méret: A5
  • Kötés: puhatáblás
  • Kiadás éve: 2019
4.000 Ft
Tisztelt Olvasó!
 
Olyan könyvet tartasz a kezeidben, melyet 20 éves Biblia-tanúlmányozás után írtam. A Biblia írásainak – általam történő – értelmezése nagymértékben eltér a keresztény egyházak általi tanításoktól. Megállapítottam azt is, hogy a mindenkori klérus saját érdekeinek megfelelően változtatta a Biblia írásait. Ezeket a változtatásokat figyelemmel tudtam kisérni, a rendelkezésemre álló 160 éves és a több mint, 400 éves bibliákban írtakkal.
A BIBLIA REJTETT TITKAI címet azért adtam könyvemnek, mivel a Biblia tartalmaz olyan írásrészleteket, amelyek értelmezésére mind a mai napig senki, még a Vatikán mindenkori bíborosai sem voltak képesek. A rejtett írásokkal írt szövegeket megfejtettem, értelmeztem és könyvemben leírtam. Egy ilyen rejtett írás helyes értelmezése alapján megállapítottam, hogy Jézus nyilvánosságra lépése után kereszthaláláig, mindössze, 1 évet 2 hónapot és 10 napot tevékenykedett, nem pedig 3 és fél évet, mint ahogy a Keresztény egyházak ma is tévesen hirdetik.
Az sajnálatos, hogy a Keresztény egyházak ma is ragaszkodnak a Tridenti zsinat (1545-1563) határozatához mely szerint, a Biblia írásait csak a Keresztény egyház érdekeinek megfelelően szabad értelmezni. Vallom, nem lehet elfogadható és igazságos az a bírói ítélet, ahol az ítéletet kimondó bíró csak az egyik fél tanúit hajlandó meghallgatni.
Könyvem megírásával legfőbb célom az volt, hogy rávilágítsak arra, hogy a Keresztény egyházak – létezésük óta napjainkig – a Biblia írásainak helytelen értelmezésével félre vezetik, megtévesztik a hívőket.
Amennyiben nem szeretnél a megtévesztettek közé tartozni, olvasd el ezt a könyvet és vállald az ítéletet kimondó bíró szerepét, magam pedig vállalni fogom a bíróság ítéletét.

Írja meg véleményét a könyvről!

Ahhoz, hogy véleményt tudjon írni, kérjük jelentkezzen be a fiókjába vagy ha még nem regisztrált, hozzon létre egy új fiókot
TAG-ek:
Zámbri, Biblia