Társasjáték

Társasjáték HU - No data

Társasjáték
  • Szerző: Andrea Weaver
  • Cikkszám: könyv
  • Készletinfó: Készleten
2.800 Ft
A regény az EGO befolyásáról, s a SZELLEM hívogatásáról szól.
Az örök harcról, melyet az ember vív önmagával. Beavatásokról, reinkarnációs hipnózisok soráról, hajdani életekről, melyek összefüggéseikben mozgatják előre mostani tetteinket. Arról, hogyan találunk egymásra újra és újra az Idő spirálisan fűzött hálóján. Rólunk szól. Az erőről, mely bennünk lakik végtelen bíztatással. Szövetségről, mely megköttetett az emberiség néhány tagjával, hogy a kellő pillanatban munkásságuk értékké váljon a Földön élő többi lélek számára. A Feladatról szól, melyet el KELL végezni, és amelyre olyan kevés időnk maradt.
A TÁRSASJÁTÉKról, amit egymással játszunk, nem veszítve a lelkesedést a visszavezető út keresésében.
Olvasása közben pedig kirajzolódik egy különös módon megkötött alku története, melynek tárgya maga a könyv megírása volt.
 
"Kedves Andrea!
 
Köszönöm sok szempontból jelentős könyvedet. Nagyon tehetségesen írsz. Egyedi, egyéni stílusban, egyetlen megalkuvás, közhely nélkül. Az "emlékezők" közé tartozol. Ezért csak biztatni tudlak, írj Írj! Gratulálok a munkádhoz! Kívánom, hogy mindazt a különleges varázslatot átéld benne, amelyet a Párkák szőnek sorsodba. Nagyszerű dramaturgok.
 
Szeretettel ölel: Szepes Mária"