Novellák a vörös kalap alól

Novellák a vörös kalap alól HU - No data

Novellák a vörös kalap alól
  • Szerző: Csonka Éva
  • Cikkszám: 978-963-12-5673-4
  • Készletinfó: 2-3 Days
2.900 Ft Nettó ár: 2.900 Ft
9 éves korom óta írok hosszabb-rövidebb történeteket, verseket, mikor mit dob az ihletnek nevezett gép. 20 éve dédelgetett álmom, hogy kiadjak egy könyvet. Elég gyorsan egyértelművé vált számomra, hogy nem várhatok arra, hogy majd valaki felfedez és egyből "best seller" lesz a könyvem. Alig több, mint egy éve született meg az elhatározás, hogy én magam kiadom. Merész elképzelés volt, ugyanis akkor csupán egy hat oldalas novella és egy aprócska regény részlet volt a tarsolyomban. A novella valahogy nem illeszkedett a regény fejezetei közé, a regény nem tudott a novella köré épülni. Így született meg az ötlet, hogy két külön vonalon kell haladni és amelyiknek az anyaga hamarabb elkészül, az lesz a befutó. 
Miről szólnak ezek az írások? Olyan helyzetekről, amikor a szerelem a legváratlanabb helyzetekben sétál be egy férfi vagy egy nő életébe és különös fordulatokat tartogat mindenki számára. Az ilyen történések mindenki számára ismerősek lehetnek, viszont senki sem szeret beszélni róla. A novellák nagyrészt a fantázia művei, de a szereplők és a különböző élethelyzetek nagyonis valósak. Mindannyiunk környezetében jelen vannak, csak alaposan körül kell nézni. 
A cél nem a nagy igazságok keresése, hanem inkább a szórakoztatás. Egy olyan kötetet szerettem volna létrehozni, amit bárki szívesen visz magával a nyaralásra vagy egy hosszabb utazásra. Egy olyan könyvet, amiben mindenki megtalálja a kedvenc karakterét, esetleg felismeri önmagát, barátját, ismerősét...