Mikor_a_Joistennel_pokerezel

Mikor a Jóistennel pókerezel

Mikor a Jóistennel pókerezel

Mikor a Jóistennel pókerezel

  • Szerző: Kovács Cecília
  • Nyelv: magyar
  • ISBN: 978-963-12-2153-4
  • Oldalszám: 265
  • Méret: 148×210 mm
  • Kötés: puhatáblás
  • Kiadás éve: 2015
2.165 Ft
Kis útmutató az élet nevű (kártya) játékhoz, amit mindenki megérdemelne a szüleitől, de sose kapja meg. Cili megírta a sajátját – helyettünk is.  
Minden szülőben benne van az ösztönös vágy, hogy átadja a gyermekének az élettapasztalatát, de keveseknek van tehetségük, kitartásuk mindezt összegyűjteni és papírra is vetni. A régi hagyományok felnőtté válást segítő beavatási szertartásai eltűntek, de máig hiányoznak.  Szertartás híján, nem találjuk az átadásra a megfelelő alkalmat és formát, így csak reméljük, hogy ha egyszer már nem leszünk, megmarad gyermekeinkben az emlék, a minta, ahogy éltünk. Cili kisfia viszont abba a kiváltságos helyzetbe került, hogy számára örökre megvan az eszencia, az ami, az édesanyja és mindaz a bölcsesség, amit örömök és kínok között felhalmozott eddig az életében. Bátorság, ha egy szülő le meri tenni a tökéletesség álarcát és őszintén feltárja gyermekének a lelkét, annak minden szépségével és hibáival együtt. Nyílt lapokkal játszani mint szülő, mint társ, mint barát – a legnehezebb játék. Az élet kártyajátékában olyan történetek kerülnek elő, ami velünk is megtörtént, vagy megtörténhet: párkeresés, család, szerelem, válás, barátságok, hivatáskeresés, kivándorlás.  Minden „kereső” ember, aki nemcsak megéli, hanem érteni is akarja a sorsát, az identitáskereséshez, Isten és végső soron önmagunk megismeréshez jut. Az élet nevű játékban jól jön egy kis útmutató. Lehet kártya-szabálykönyv, Biblia, keleti bölcsesség, természettudomány, vagy akár ezoterika, mind az egyetlen igazság ezer arcának egyike. (Molnár Márta)
A könyv teljes haszna jótékonysági felajánlásra kerül az Arany Szike a Gyermekekért Alapítványnak.

Írja meg véleményét a könyvről!

Ahhoz, hogy véleményt tudjon írni, kérjük jelentkezzen be a fiókjába vagy ha még nem regisztrált, hozzon létre egy új fiókot