Új kezdet

Új kezdet HU - No data

Új kezdet
2.890 Ft
A történet egy kalandregény, mely egy belső utazás életcélunk felé, egy kis ezotériával fűszerezve. Megtalálni az utat a felsőbb énünkhöz, életcélunkhoz. 
Ajánlom azoknak akik ebben a nagy ezoterikus kavalkádban elvesztek, elveszettnek érzik magukat.
Két párhuzamos világ. Az egyik az a valóság amiben jelenleg élünk, melyből elvágyunk, kitörnénk. A másik pedig ahova visszavágyunk. Egy olyan világ, amilyet szeretnénk hogy legyen, ahol megtalálhatjuk az igazi megnyugvást, a belső békét. "Lea egy hétköznapi lány, aki a mindennapok mókuskerekéből szeretne kilépni, de nem tudja hogyan, mikor épp kapóra jön egy régi barát munkafelajánlása. A lány nem sokáig teketóriázik, elfogadja az állást, mindent feladva: a munkahelyét, az otthonát és a barátait. Azonban a repülőgépe egy alkatrész hiba miatt lezuhan a Bermuda-háromszögben.
Lea az egyetlen aki túléli a balesetet, azonban egy egészen más világba csöppen. Először azt hiszi Atlantisz, ráadásul minden nagyon ismerős neki. Sokat kell tanulnia, rengeteg kalandot él át, és lassan az előző élete emlékeit is visszakapja. Egy év  tanulás, belső utazás után úgy dönt visszatér a kinti világba, folytatni azt amit elkezdett.  De már semmi sem lesz a régi, mint a baleset előtt, sőt…"