SZATURNUSZ–PLÚTÓ – a halál nem az, aminek látszik

SZATURNUSZ–PLÚTÓ – a halál nem az, aminek látszik

SZATURNUSZ–PLÚTÓ – a halál nem az, aminek látszik

SZATURNUSZ–PLÚTÓ – a halál nem az, aminek látszik

  • Szerző: Litia Aniya
  • ISBN: 978-615-00-5538-1
  • Méret: A5
  • Kötés: puhatáblás
  • Kiadás éve: 2019
4.500 Ft

Köszöntöm az Olvasót!

E könyvem Merkúr, az írás évében készült a 2020. január 12-i Bak-Plútó/Szaturnusz egzakt együttállásának küszöb átlépése tiszteletére. Szaturnusz, Plútó és a halál a témaköre, melyben sem a halál, sem a halál e planétái nem azok, amiknek látszanak.

Szaturnusz mondanivalója mindig ólomnehéz, ez nem vitás. Kényszerítő erejét sokan félik, tanításait sokan megkerülik. Plútó lenullázó apokaliptikus katarzis erejét még ennél is jobban féljük.

A halált meg egyenesen rettegjük. Azonban lehetne ez másként is. Könyvemben a Szaturnuszról, Plútóról nem hagyományosan írok, melyben kérdés, hogy hallottunk-e vajon a Szaturnuszról, mint nagypapa, iskolaigazgató, konditermi edző, fül-orr-gégész, vagy mint csontkovács, nőgyógyász, vasrácskészítő mester? Vajon a Plútó pszichikai vibrációit ismerjük-e, mint az anyaméh ősképének pillekönnyű, ringató biztonsága, mely szorongás esetén lelkierőnk bénító, fojtogató, lenullázó börtönfogság gyötrelmeivé is válhat akár, aminek plútói Alcatraz kínjaiból igen keservesen tudunk csak megszabadulni, hacsak nem ismerjük a kötődés-elengedés metamorfózisának zsonglőri művészetét.

A dolog pikantériája az, hogy a Szaturnusz kínjait a Plútó, valamint a Vénusz szexuális ősgyönyöreinek magereje mentén írom, diszkrét merészséggel innen lazítom fel a sors, Karma és a halál két bölcs planétájának dermedt gyötrelmeit, mindezt tengernyi Karma konklúziós fortélytipp útra bocsátásával.

Írja meg véleményét a könyvről!

Ahhoz, hogy véleményt tudjon írni, kérjük jelentkezzen be a fiókjába vagy ha még nem regisztrált, hozzon létre egy új fiókot