Úgy érzem magam, mint egy tüzelő szuka

Úgy érzem magam, mint egy tüzelő szuka HU - No data

Úgy érzem magam, mint egy tüzelő szuka
  • Szerző: Molnár Erika
  • Cikkszám: könyv
  • Készletinfó: Készleten
5.000 Ft

Az Úgy érzem magam, mint egy tüzelő szuka című könyv, a természetfeletti képességeim gyakorlatban történő megtapasztalásáról szól. Ezen tapasztalatok nagy részét másfél év alatt, a különböző ismerkedő oldalakon szereztem. 1981-ben történt válásom után egyre jobban bezárkóztam, ezáltal kizárva mindenkit az életemből. Majd magamat meggyőztem, hogy a szexuális energiák befelé fordításával gyors szellemi és lelki fejlődést tudok elérni. Ez rendben is volt, de az anyagi dolgok megtapasztalását kizártam, amit most már tudok, hogy nem volt bölcs dolog, mivel a gazdagság megtapasztalására születtem. Nem beszélve arról, hogy ezen az úton többször el- és letérítettek vallásos és magukat spirituálisnak mondó emberek, mert kételkedtem magamban, és hittem nekik.

Ez nagy hiba volt!

A lélek tüze csak pislákolt bennem, ezért megdermedtem, befagytam, mint egy tó vize. Amikor úgy másfél évvel ezelőtt megismertem egy hapsit, az egyik ismerkedő oldalon, ő meggyújtotta tüzemet. Ez lett az én hajtóerőm, üzemanyagom, a LÉLEK SZENVEDÉLYE, a LÁNGOLÓ, LOBOGÓ TŰZ, a SZEXUÁLIS, VAGYIS TEREMTŐ ENERGIA megnyílása, amelyből ez a könyv született és manifesztálódott a földi világban.

A magam építette falakat, korlátokat, akadályokat, tabukat, negatív szokásmintákat a kiáradó szeretetem elmosta, mint amikor az árvíz elsodor minden útjába eső tárgyat. A LÉLEK SZENVEDÉLYE, hogy ÖNMAGÁT MEGTAPASZTALJA az ÖRÖM, BOLDOGSÁG, SZERETET KIÁRADÁSÁNAK ÉS ANNAK FOGADÁSÁNAK ÉRZÉSÉVEL, elkezdődött.

Leomlott aminek le kellett omlania, így kerültem egyre közelebb isteni középpontomhoz, mely által egyre több képesség jött és jön elő.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 „Pont annyira intim, hogy zavarba hozzon, mégis várom, mi jöhet még. Egy korántsem átlagos történet, átlagos szereplőkkel. A könyvet jónak találtam, egyedi, hétköznapi, könnyen emészthető a nyelvezet, teljesen úgy éreztem, mintha ott lenne az életemben. Tetszett nekem a nyers őszinteség, és amúgy meg le a kalappal. J Inkább ezt olvasom, mint a sok "kegyes" hazugságot, álszent miazmákat. Megmozgatta a fantáziámat.

Anonymus”