Folyosó a Csillagok Között-Balogh Lajos

Folyosó a Csillagok Között

Folyosó a Csillagok Között

Folyosó a Csillagok Között

  • Szerző: Balogh Lajos Antal
  • ISBN: 978-615-00-7924-0
  • Oldalszám: 174
  • Méret: 148×210 mm
  • Kötés: puhatáblás
  • Kiadás éve: 2020
990 Ft
A magyar hadsereg, az elmúlt évszázadban,olyan változatos (siker - kudarc ) élményeken ment keresztül, amelyek leírásához hosszú évek és sokat tapasztalt, jól képzett írók kellenének. B:L:A:nem mert ebbe belefogni  Azonban a rengeteg jó indulatú, a férfiasságát igazolni akaró, a katona ősökre tisztelettel emlékező és azok példáját követni szándékozó fiatal legények között élni...Már magában véve is megtiszteltetés volt. Hányszor emlegették egy-egy jól sikerült gyakorlat után, egy-egy bravúros repülési feladat végrehajtása alkalmából, vagy akár egy árvizi mentés után . "... srácok... ha volna valaki, aki mindezt úgy le tudná írni, ahogy történt..."
Hát ez nehezebb, mint egy nagyszabású  gyakorlatot megtervezni ,levezetni, végrehajtani. 
Az ÍRÓ, azt vállalta csupán, hogy minden eddig megjelent könyvében - valamilyen mértékben - megemlékezik volt katona társairól. Ezért (majd meg fogják látni), még a sci - fi  történetben is megtalálja erre az alkalmat. A sci - fi egy mese. Mese, amelyben az iró megengedte magának, hogy neki eressze fantáziáját,, de arra még itt is vigyázott, hogy a fantázia a hihetőség keretein belül száguldozzon.
 

 

Írja meg véleményét a könyvről!

Ahhoz, hogy véleményt tudjon írni, kérjük jelentkezzen be a fiókjába vagy ha még nem regisztrált, hozzon létre egy új fiókot