Kovács Gézáné Saci

Kovács Gézáné Saci

Kovács Gézáné Somogyi Sarolta Magdolna vagyok, Marcaliban 1960.02.14-én születtem. Általános iskolámat is ott végeztem, majd 1974-1976. között a Keszthelyi Gyors- és Gépíró Iskolában tanultam. Az iskola végeztével a Marcali ÁFÉSZ-hez kerültem adminisztrátornak. Közben férjhez mentem, majd megszületett az első kislányom. Férjem a MÁV Kaposvári Állomásán dolgozott, ezért szolgálati lakást kaptunk Kaposváron 1978-ban. Azóta is itt élünk. 1985-ben született második kislányom. Nagyobbik lányom védőnő, kisebbik pedig fényképészként dolgozik.
1980-ban a Kaposvári Építőipari Szövetkezetnél helyezkedtem el, mint adminisztrátor. Később titkárnő lettem, majd pénztárhelyettes is. E cégnél dolgoztam közel 30 évig. Sajnos, 2009-ben felszámolták cégünket. Nagyon szerettem e cégnél dolgozni, szerettem a munkámat, mert emberekkel tudtam foglalkozni. 2012 óta a Kaposi Mór Oktató Kórháznál dolgozom, mint takarítónő, de ezt a munkát is nagyon szeretem, mert itt is van alkalmam emberekkel foglalkozni.
Van egy 7 éves unokám, akivel imádok együtt lenni, játszani, kirándulni, foglalkozni. Hobbim még mindig a gépírás, aztán a kézimunkázás, az olvasás, a sütés-főzés, mert a családom imádja a jobbnál jobb ételeket, sütiket. Álmom volt, hogy egyszer tudjak egy szakácskönyvet kiadni, hogy tudjak segíteni azoknak, akik hirtelen nem tudnak mit kezdeni ezzel a betegséggel.
És van még egy álmom: értékesíteni szeretném az általam elkészített ételeket, sütiket!
HU - No data
Saci Mama konyhája

Saci Mama konyhája

Szakácskönyvemmel azoknak szeretnék segíteni, akik kétségbee..

2.000 Ft Adó: 2.000 Ft
Tételek 1 től 1 / 1 (1 összes)