Litia Aniya

Litia Aniya

Köszöntöm az Olvasókat!
Érdekes hangulata van annak, ahogy a betűk sorokká, majd lassan egy könyvvé formálódnak. Az írás számomra kreatív energia, mely gyógyítólag hat az olvasóra.
Litia Aniya vagyok, író, asztrológus, kristálygyógyász és lélek-terapeuta. Gyerekkorom óta érdekelnek a láthatatlan égi erők és ennek csodái. Felnőttkoromra ez az érdeklődésem tovább tágult, melybe az elme, psziché, élet, halál, szeretet kérdései is beletartoztak már és hozzá humanitárius szolgálataim is megjelentek. Szkizofrén embereknek segítek, mert hiszem, hogy sokkal élhetőbb és boldogabb is lehet életük és hospice önkéntes is vagyok, mert hiszem itt is, hogy élet-halál kapujában még egyszer, utoljára adhatunk valamit, egy jó szót, egy megnyugtató mosolyt, ami az elmúlás utolsó napjainak szomorúságát enyhítheti.
Így első kötetes íróként nem is véletlen, hogy a szkizofrénia mélységeiről írok, melyből tanácsokat meríthetnek az olvasók, hogy hogyan lehet felemelkedni e betegség-állapotból, és hogy milyen a megértő és elfogadó család struktúrája, erről is írok. Közben készül második könyvem is, melynek mi más is lenne témája érdeklődéseim szerint, mint; ‘Szaturnusz és Halál – melyben a halál nem az, aminek látszik’.
A mélységek világát, a betegségek gyökerét, az elmúlás esszenciális tanerejét, ha megértjük a magaslatokba repülhetünk el, ahol nincsenek már korlátok.
Célom, hogy sok embernek segítsek kijönni e mélypontokról!
HU - No data
Szkizofrénia kézikönyv

Szkizofrénia kézikönyv

SZKIZOFRÉNIA… Félelmetes szó ez – félelmetes a tartalma, de..

3.900 Ft
Tételek 1 től 1 / 1 (1 összes)