M. L. Christine

M. L. Christine

Menich Krisztina vagyok és 1973-ban születtem. Már régóta foglalkoztatott, hogy könyvet szeretnék írni, és most el is jött az ideje. Nagyon érdekel az ezotéria és a spirituális világ. 
Ezen kívül régóta rajzolok, és mivel a rajzfilmek és mesék igen közel állnak hozzám, ezért gondoltam, hogy itt az ideje, hogy ne csak rajzoljak, hanem írjak is. Első megjelent könyvemet a Reményt, 9 éves unokahúgomnak írtam, és ajánlom minden gyermeknek és felnőttnek, akik még hisznek a csodában.
A második és harmadik kalandregényem, már a felnőtt olvasóimnak szól. Az Új kezdet, belső utazás életcélunk felé, egy kis ezotériával fűszerezve. Megtalálni az utat a felsőbb énünkhöz, életcélunkhoz. Ajánlom azoknak, akik ebben a nagy ezoterikus kavalkádban elvesztek, elveszettnek érzik magukat. "Az Álmok Könyve, pedig egy hosszú kalandos utazás, izgalmas helyszínekkel és segítőkkel az úton: Egyiptom, Kína, India, Grönland, Alaszka, Ausztrália, Mexikó… Ízisz, és Ozirisz, Hermész és még számos Isten, Istennő, és különleges segítő… és természetesen Amazonas ahol az egész kezdődik és végződik! "
HU - No data
Az Álmok Könyve

Az Álmok Könyve

„Figyelmeztetés: Az álmokkal és a kívánságokkal na..

2.890 Ft
HU - No data
Remény

Remény

A történet két fiatalról szól, akik gyermekként, a kir&aacu..

1.890 Ft
HU - No data
Új kezdet

Új kezdet

A történet egy kalandregény, mely egy belső utazás életcélu..

2.890 Ft
Tételek 1 től 3 / 3 (1 összes)