Perlaki Zsuzsanna Éva

Perlaki Zsuzsanna Éva

Széles érdeklődésű személyiségként szeretném minél jobban megismerni a körülöttem lévő világot. Érdekelnek a megmagyarázatlan jelenségek, legyen szó akár földönkívüliekről, szellemekről vagy parajelenségekről. Saját tapasztalatokkal is rendelkezem, ezért egyfajta szűrőn keresztül figyelem az ilyen témákban megjelenő publikációkat, cikkeket, tanulmányokat, bejegyzéseket, hozzászólásokat, személyeket.
Ennek hatására indítottam el 2014-ben a Gondolatok az égbolt alól blogot, ahol az írásaimat olvashatjátok többek között olyan rejtélyes ufóesetekről, amelyeket a mai napig nem tudnak megcáfolni.
2015-ben társammal, Prusinszki Istvánnal megalapítottuk az ufójelenségekkel és alternatív tudományelméletekkel foglalkozó Meridián Csoportot és az égisze alá tartozó Magyar Ufókutatási Klub Facebook-csoportot.
Kedvenc történetem az az 1974-es eset, amelyben az erdélyi Izsáky László lecsalogatta az ufókat. Több írásom is megjelent a témában, illetve az ország több pontján tartottam előadásokat Izsáky Lászlóról, rejtélyes bőröndjének tartalmáról és az erdélyi aranylemezekről.
2016-ban Izsáky hatására ellátogattam a Gutin hegységbe, a Kakastaréjhoz, ahol két társammal rekonstruáltam az esetet: a megfelelő időben és helyen, pontos tájolással felrajzoltuk a lehívójelet. Működött. A kapcsolat létrejött. Erről írtam első könyvemet.
A fáklyát meggyújtottam! A tűz ég! Vidd tovább a fáklyát Te is!
HU - No data
A jel

A jel

Izgalmas kalandozásra invitálja az olvasót az erdélyi Gutin hegysé..

3.990 Ft
Tételek 1 től 1 / 1 (1 összes)