Steven G. Greyfield

Steven G. Greyfield

A nevem Sziládi Gergely István. 1989-ben születtem Budapesten, de azóta is Dunaújvárosban élek. Informatikai szakközépiskola elvégzése után a Dunaújvárosi Főiskolán immár végzősként folytatok tanulmányokat Mérnökinformatikus Alapszakon. A tanulás mellett a legkedveltebb hobbijaim közé tartozik az olvasás, bár az utóbbi években ez kissé hátrébb szorult. Emellett 8 éve aktív részese vagyok az asztali szerepjátékok és ezáltal a fantasy, valamint a sci-fi világának. 
A játékhoz szükségszerűen kapcsolódnak egyedi, saját kezűleg írott történetek, melyeket a játékosokkal és mesélőkkel közösen fűzünk össze és alakítunk a játék során. Be kell vallanom, máig tart az a lelkesedés, amely a kezdetektől magával ragadott, amint megismerhettem olyan „világokat”, amelyekben olyan szerepet tölthetünk be, amik saját, modern világunkban elképzelhetetlenek lennének.
Ám az első könyvem, „A múlt árulása” mégsem egy játék történetét, hanem egy saját magam által elképzelt világot és történéseit írja le. A megírásában nagyban befolyásoltak mind környezeti, mind magánéleti akadályok és események, de most már elmondhatom azt, hogy sokkal kevesebb lennék, ha nem ragadom meg az első ötletet, amely végül az mű elkészültéhez vezetett.
HU - No data
A múlt árulása

A múlt árulása

Elena, ki egész életében rabszolgaként élt, hazaérkezett s..

2.700 Ft
Tételek 1 től 1 / 1 (1 összes)