Sarkadi Kriszta

Sarkadi Kriszta

Szeretnék neked – aki azt fontolgatod, hogy esetleg megvásárolod a Szerelmeskönyvet - mesélni egy kicsit arról, hogyan találtam meg a tanításban a hivatásomat, és mi vezetett oda, hogy összeszedjem minden bátorságomat, és írjak egy könyvet a szerelmesen élt életről.
Nos, amikor gimnáziumban a továbbtanulásról kellett volna döntenem, én csak egy dolgot tudtam: tanár nem leszek. Az osztályfőnököm azt mondta, valami nyüzsgős szakma kell nekem, én pedig imádtam nyelveket tanulni, így esett a választás a Külkereskedelmi Főiskolára.
Ám soha nem lett belőlem külkereskedő. Három frissen végzett társammal együtt egy, a világ sok országában már régóta tevékenykedő nemzetközi tréningcéghez kerültünk, és 1989-ben megalapítottuk a magyarországi részleget. Számomra ekkor kezdődött el az igazi képzés, amely végül a hivatásomhoz vezetett. Trénerként mégiscsak tanítani kezdtem, és legnagyobb meglepetésemre nem csak rendkívüli örömömet leltem benne, hanem kifejezetten tehetségesnek bizonyultam, és egyre nagyobb sikereket értem el.
Az itt töltött időszak alatt értettem meg, mekkora jelentőséggel bír a tanítás gyakorlati oldala. Ha a tréningjeimen résztvevők velem együtt ténylegesen megcsináltak valamit, azt onnantól kezdve tudták, alkalmazták, és ez pozitívan alakította át az életüket. Ha csak elmondtam nekik valamit, vagy beszélgettünk egy témáról, de azt nem próbálták ki ott, a helyszínen, akkor semmilyen változás nem történt. Ezért minden egyes tanítási helyzetben arra törekszem, hogy a résztvevőim ne csak meghallgassák, hanem meg is tapasztalják azt, amiről szó van. Ezért van az, hogy a Szerelmeskönyv is valójában egy gyakorlati útmutató ahhoz, hogy mostantól boldogan, az életed szerelmeseként élhess.
De hogy jutottam el az üzleti világ tréningjeitől oda, hogy a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról tanítsak? Úgy, hogy 1996-tól már szabadúszó trénerként működtem, és egyre inkább megválogathattam, hogy milyen témákkal foglalkozom, és milyenekkel nem. Ahogy a saját önismereti és spirituális utam elkezdődött, egyre inkább arra vágytam, hogy csak olyasmit tanítsak, ami engem is érdekel, lelkesít és hozzájárul a fejlődésemhez. És azt is nagyon szerettem volna, hogy a résztvevőim olyan emberek legyenek, akiket nem a főnökük küld, hanem ők maguk szeretnének részt venni a folyamatban. Így egy idő után magam mögött hagytam az üzleti világot, és olyan programokat kezdtem el vezetni, amelyek abban támogatják a résztvevőket, hogy az életük összes területén harmóniában és boldogságban éljenek.
Eközben felfigyeltem rá, hogy sokszor hiába tudjuk, mi az, amit akarunk, még a legjobb módszerekkel sem vagyunk képesek azt megvalósítani, mivel valamiféle lelki sérülés megakadályoz ebben. Így ilyenkor muszáj ennek a gyógyításával foglalkozni ahhoz, hogy valóban úgy élhessünk, ahogy szeretnénk. Életünk során óhatatlanul begyűjtjük ezeket a sérüléseket, akár tudunk róluk, akár nem. Ezek által alakul a személyiségünk. Ám eljön az idő, amikor a sérülések nyomán kialakuló félelmek már nem szolgálnak minket – ekkor érdemes rájuk néznünk, és végleg begyógyítanunk őket.
Ezen a ponton az élet a segítségemre sietett: eddig is folyamatosan képeztem magam, de most sorban olyan mesterekkel találkoztam, akiktől különböző gyógyítási módszereket tanultam. Kiváló pszichológusok képeztek ki a pszichoterápia gyakorlatára, mások az álmok értelmezésének ismeretével láttak el, voltak, akik a zene és az énekhang gyógyító erejét mutatták meg, megint mások pedig az érintéssel való gyógyításra tanítottak.
Eközben a saját életem változásai mentén egyre nagyobb hang-súlyt kapott a párkapcsolatok témája. Erről tanultam, erről olvastam, erről tanítottam a csoportjaimban, és erről beszélgettem azokkal, akik egyéni konzultációban kerestek meg. És végül erről kezdtem blogot írni 2010-ben. Magamon kísérletezve olyan felismerésekre és módszerekre bukkantam, amelyek a segítségemre vannak abban, hogy legyen elég bátorságom magam mögött hagyni a már nem működő, régi mintákat, és kialakítani egy új, csak rám jellemző életet, amelyben a kedvesemmel együtt boldogan élhetek.
Meggyőződésemmé vált, hogy a párkapcsolati boldogság nem abból fakad, ha megtanulunk néhány trükköt arról, hogyan csábít-hatjuk el a nekünk tetsző férfit vagy nőt, majd arról, hogyan kötözhetjük őt örökre magunkhoz. A szerelem akkor születik meg, és akkor marad velünk szívesen, ha alapvetően boldog, örömteljes életet élünk, amely nem függ attól, hogy éppen kik vannak körülöttünk. Ezért a Szerelmeskönyvvel napról napra arra inspirállak, hogy fordítsd a figyelmet magadra, és a leírtakat megvalósítva fokozatosan alakítsd át azt, ahogyan önmagadhoz viszonyulsz. Így bízom benne, hogy egy év múlva már te is tudod: ellenállhatatlanul vonzó vagy, és a tiéd lehet minden, amire a szíved mélyéről vágysz.
HU - No data
Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Mióta vagy egyedül? Néhány napja? Vagy hetek, hónapok, é..

4.690 Ft Adó: 4.690 Ft
Tételek 1 től 1 / 1 (1 összes)