Luz Branca

Luz Branca

Selfeness tréner, kineziológus vagyok. A selfness magába foglal minden olyan holisztikus gyógymódot illetve technikát, ami a változni akaró ember útját segíti elő spirituális illetve lelki, tudatos és tudatalatti úton.
Tanulmányaimat 2003-ban kezdtem az Agykontrollal, majd hosszabb szünet után a számmisztikával és asztrológiával folytattam.
Több tanfolyamot végeztem, a One Brain kineziológiai ágazat 10. szintjéig jutottam, majd később Prána Nadi illetve bioenergetikai szinten is megtanultam kezelni az emberi szervezetet, szellemet.
Miután egyedülálló édesanyává váltam, és elveszítettem az édesapámat is, egy komoly, életveszélyes betegséggel is szembe kellett néznem. A lavína elindult az életemben, és folyamatosan a megoldást, a kiutat kerestem a kilátástalan helyzetekből.
Egy módszerrel sajnos csak lassan haladtam és nem nyújtott megoldást a másik problémámra.
Addig tanultam, addig jártam gyógyítókhoz, míg össze nem raktam egy rendszerré az egészet, amit eddig megismertem, és így összekapcsolva egy nagyon hatékony bioenergetikai, metafizikai kezelési módszer jött létre.
Most igyekszem minél több emberrel megismertetni, hiszen, aki igazán változtatni szeretne, az nem ijed meg az új tudástól illetve a munkától, amely szükséges hozzá.
HU - No data
Önfeloldozás

Önfeloldozás

Ez egy gyakorlati kézikönyv, melyben összeállítottam az általa..

3.200 Ft
Tételek 1 től 1 / 1 (1 összes)